Qysh Me I Perdor Aplikacionet e Androidit ne Desktop?

Nje menyre e lehte per perdorimin e aplikacioneve per Androdid ne Windowsin tuaj eshte programi BlueStacks.

BlueStacks eshte nje makine virtuale qe mundeson perdorimin e aplikacioneve Andorid ne sistemin tuaj operativ. Edhe pse BlueStacks eshte ende ne versionin alfa, ne e kemi testuar dhe duket shume stabil.

Programin mund ta shkarkoni pa pagese nga ketu: http://bluestacks.com/download_2.html

Pasi ta shkarkoni programin, instalimi eshte shume i thjeshte. Ne fund te instalimit do te mund ta shikoni nje video me udhezimet per perdorimin e programit.

Programi do te shfaqet ne ekranin tuaj si desktop gadget ne pjesen e siperme djathtas.
Kete gadget mund ta levizni sipas deshires si cdo gadget tjeter te Windowsit. Klikoni mbi te per te pare menyne me aplikacionet e parainstaluara.
Klikoni mbi cilendo prej aplikacioneve per ta hapur.
Ne videon udhezuese do te mund ti mesoni edhe funksionet e butonave qe gjenden ne pjesen e poshtme.
Nese deshironi te shtoni me shume aplikacione, klikoni “Get More Apps”.
Ne shfletues do te ju hapet faqja e BlueStacks, ku te opcioni Featured Apps mund te gjeni me shume aplikacione.
https://i0.wp.com/i.imgur.com/ULsQw.png?w=1200
Por nese deshironi te bartni ndonje aplikacion nga telefoni juaj, atehere klikoni te Cloud Connect.
Ketu do te shihni nje PIN 9 shifror i cili ju nevojitet per bartjen e aplikacioneve nga telefoni juaj ne kompjuter.
Se pari instaloni programin BlueStacks ne telefonin tuaj. Shkarkoni nga Android Market pa pagese: https://market.android.com/details?id=com.bluestacks.appsyncer
Shkruani PIN-in tuaj 9 shifror.
Zgjedhni aplikacionet qe deshironi ti bartni ne kompjuter dhe me pas shtypni butonin Sync.
Ne kompjuterin tuaj do te shfaqet nje pop-up ne system tray qe tregon se aplikaiconet po barten.

http://bluestacks.com/download_2.html

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME