Qysh Me i Perdor 9gag Emoticons ne Chat ne Facebook (Google Chrome)?

Koheve te fundit te ashtuquajturit ‘troll faces’ nga 9gag jane bere shume te njohura neper rrjetet sociale. Ne vazhdim do te mund te mesoni se si ti perdorni keto si emoticona ne chat te facebook-ut.Hapeni shfletuesin Google Chrome, dhe instaloni shtesen: https://chrome.google.com/webstore/detail/hndllphbhpadfpoikpaofkkkpkpnmjik

Klikoni Add to Chrome

Ne anen e majte larte klikoni mbi ikone per te pare kodet e emoticonave

Shkruani ne chat kodet
 • ka edhe ma leht pa i instalu extentions per chrome

  [[foreveralonecomics]] = forever alone.
  [[MegustaMeMe]] = Me Gusta.
  [[149333368464171]] = Yao.
  [[145768898802324]] = FUUUUUU.
  [[168456309878025]] = LoL.
  [[FapFapFapFap.B]] = Fap Fap Fap Fap.
  [[106043532814443]] = Y U NO.
  [[116616581692281]] = Trollface.
  [[214457085240151]] = Nothing to do here.
  [[129627277060203]] = Poker Face.
  [[160723207280093]] = Are you fucking kidding me?
  [[ChallengeAceptado]] = challenge Accepted.

  provone… gjithsesi me kllapat e mestme [[MegustaMeMe]]

 • ka edhe ma leht pa i instalu extentions per chrome

  [[foreveralonecomics]] = forever alone.
  [[MegustaMeMe]] = Me Gusta.
  [[149333368464171]] = Yao.
  [[145768898802324]] = FUUUUUU.
  [[168456309878025]] = LoL.
  [[FapFapFapFap.B]] = Fap Fap Fap Fap.
  [[106043532814443]] = Y U NO.
  [[116616581692281]] = Trollface.
  [[214457085240151]] = Nothing to do here.
  [[129627277060203]] = Poker Face.
  [[160723207280093]] = Are you fucking kidding me?
  [[ChallengeAceptado]] = challenge Accepted.

  provone… gjithsesi me kllapat e mestme [[MegustaMeMe]]

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?