Qysh Me i Perditesu Hartat ne TomTom GPS?

TomTom GPS paisjet jep qasje ne shume harta. Ndonese kompanija deklaron qe ofron hartat me te reja per perdoruesit e ketyre paisjeve, nuk thekson qe ju duhet te perditesoni paisjen tuaj TomTom rregullisht. Kur te keni mesuar se qysh me i perditesu hartat, ju gjithmone do te keni informacionin qe ju nevojitet atehere kur ju nevojitet.

Hapi 1:

Shkoni ne webfaqen TomTom dhe klikoni ne “Update my map.”

Hapi 2:

Lidheni paisjen TomTom me kompjuter duke perdorur kabllin USB qe ju vjen me paisje.

Hapi 3:

Hapeni programin kompjuterik TomTom ne kompjuterin tuaj, nese nuk hapet automatikisht kur te lidhni paisjen me kompjuter.

Hapi 4:

Ndiqni udhezimet per perditesim qe shfaqen ne ekran dhe kliko “OK”. Kur te kete perfunduar shkarkimi i hartave te reja, kliko ne butonin “Add Maps”.

Hapi 5:

Kontrolloni ne paisjen tuaj ne menyre qe te siguroheni se eshte perditesuar verzoni me i fundit i hartave. Per t’ju qasur ketij informacioni, shtypni butonin Satellite ne ekranin e TomTom, dhe do te shfaqet emri i hartes ne ekran.