Qysh me i pastru tepsitë me lehtësi?

Kjo metodë ju kursen kohë pasiqë aplikimi i gjërave të nevojshme është i shpejtë dhe në ndërkohë që presim reagimin e përzierjes, mund të shfrytëzoni kohën duke bërë punë të tjera të shtëpisë.

  • Spërkasim sodë buke në tepsi
  • Aplikojmë një shtresë të peroksidit të hidrogjenit
  • I shtojmë sodë të bukës përmbi
  • E lëmë përzierjen që të qëndrojë për dy orë
  • E fshijmë me sfungjer apo me leckë

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME