Qysh Me i Pastru Tapetat?

  • Tapetat nga letra, e po ashtu edhe tapeta me fotografi/imazhe te ndryshme, me se lehti do te ishte ti pastroni me nje peshqir te lagur me alkool te paster per pastrim
  • Ne te gjitha llojet e tapetave do ta freskoni ngjyren nese sfungjerin me te cilin do te pastroni e keni lagur me uje dhe uthull, apo me uje amonaiak.
  • Njollat e zeza i pastroni me nje pelhure te paste te lagur me alkool per pastrim.