Qysh Me i Pastru Patikat me nje Brushe te Vjeter te Dhembeve?

A nuk e urreni kur eshte nje dite me shi, ju dilni jashte dhe patikat e juaja te reja behen te papastra. Eshte koha qe te behen te pastra.

Merreni brushen tuaj te vjeter dhe vendoseni ne uje te ftohte.

Vendosni pak sapun per te pastruar patikat e juaja.

Patikat kane shume vende ku mund te pastrohen. Kjo eshte e shkelqyeshme per ti hequr papastertite te cilat i kane mare patikat tuaja.

Shperlajeni furçen tuaj te dhembeve.

Per patika atletike, ju thjesht mund te perdorni pak sapun dhe ne vendet e papastra te perdorni per te pastruar.