Qysh Me i Pastru Monedhat e Bakrit Ne Pak Sekonda?

Keni dëshirë që të i pastroni monedhat e bakrit në pak sekonda? Epo kjo është e mundur dhe shumë e thjeshtë madje. Thjesht duhet të ndiqni hapat e paktë të mëposhtëm.

Në një enë të vogël vendosni sasi të vogël të kripës së kuzhinës.

Shtoni acid acetik(uthull, uthulla e bardhë është më e rekomandueshmja) të mjaftueshme sa të laget e tërë kripa.

Tani thjesht shtoni sasinë në pjesën e monedhës që doni ta pastroni. Efekti është i menjëhershëm dhe i dukshëm.