Qysh Me i Pastru Lulet?

Per te pasur lule te bukura e te pastra duhet te kesh edhe kujdes ndaj tyre, prandaj ata qe jane te pasionuar pas luleve dhe qe kalojne kohe te madhe prane tyre nuk eshte nevoja te shpenzojne shume para per to.

Edhe pse lulet jane te bukura ndonjehere shpesh gjethet e tyre te japin pamje jo te kenaqshme, andaj duhet te perdorim disa produkte ushqimore per pastrimin dhe shkelqimin e tyre.

Produkti i pare:
Perdorni banane te pakten 3 prej tyre duke e hapur dhe prere nje pjese te saj dhe duke i lyer gjethet kjo do beje te rrin per nje kohe te shkelqyera dhe te pastra.

Produkti i dyte:

Perdorni produktin te quajtur vaj per shkelqimin e gjetheve e ndonjehere edhe te luleve kjo ndihmon mjaft shume jo vetem per pastrim dhe bukuri por edhe per mbrojtje sikur nje pelhure e holle mbrojtese .

Shpresoj ta beni me kenaqesi.

 

//Falenderojme lexuesen tone Mediana per kontributin me kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME