Qysh Me i Pastru Guaskat e Detit?

Shumica e guaskave kur i marrim jane te ndotura, apo edhe te mbuluara me dicka. Ne kete artikull do mesoni nje metode shume te thjeshte per pastrimin e tyre.

Merrni nje tas te madh, dhe mbusheni me nje sasi te ujit dhe zbardhuesit(mos perdorni me shume zbardhues se sa udhezohet tek produkti), dhe vendosini aty guaskat:

Lerini guaskat te zhyten deri sa te shihni se jane zbardhur. Nuk ka kohe te caktuar per pastrimin e seciles guaske: