Qysh Me i Pastru Enet Shpejt?

Kuzhina juaj eshte e mbushur me ene te papastra? Keni vetem 15minuta kohe?

Leshoni muzike. Keshtu nuk do te merziteni, nuk ka asgje me te mire se te besh punet e shtepise duke vallzuar perreth. Keshtu kenaqeni duke bere punet e shtepise.

Te pastroni shpejt, duhet te jeni te organizuar. Vendosni te gjitha pjatat dhe enet e tjera ne nje vend.

Mbusheni lavamanin me ujë vertet te nxehte. Por vetem nese keni doreza, nese nuk keni doreza mbusheni me uje te nxehte deri sa duart tuaja mund te durojne. Mos e djegni vetveten por kjo duhet te jete e nxehte qe ti mbyt bakteriet.

Pastroni te gjitha enet nje nga nje, nga me te pastrat deri ne me te papastrat. Pastroni gotat, pastaj pjatat, pastaj gjerat me te medha.