Qysh me i pastru çarçafët?

Ekzistojnë llojë të ndryshme të carcafëve të shtratit.

Për ti mbajtur çarçafët e pastër, duhet ti lani ato një herë në javë.

Njeriu kalon mesatarisht 56 orë në javë në shtrat, dhe gjatë asaj kohe qelizat e trupit ndërrohen, lëshohet yndyra e trupit dhe djersa.

1.Aktivizoni lavatriqen që të lajë me ujë të ngrohtë, pasi që uji i ngrohtë mbytë bakteriet.

Por, para se të aktivizoni lavatriqen kontrolloni çarçafët se në sa gradë duhet larë.

2.Vendosni sodën në lavatriqe së bashku me zbutësin e rrobave.

3.Vendosni çarçafët brenda lavatriqe, dhe pasi të lahen vendosni ato në vend të rrafshët që të mos rrudhosen.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME