Qysh Me i pa T'gjitha Kontaktet qe i keni Online n'Chat n'Facebook?

Chati i ri ne Facebook, prej shume njerzve po cilesohet si joparktik, per shkak se nuk po i tregon krejt qe jane online, madje po i tregon edhe disa qe s’jon online hic.

Nese doni me i pa krejt qe i keni online, qe t’pakten me u orientu e  me pa kush eshte online, e mbani te shtypur tastin CTRL edhe e sillni scrollin (rroten e mousit) drejt, edhe behet ni forme e zoom-out’it. Shkronjat zvogelohen,
po prap munden me u pa.

Ose mundeni me kliku lart ne browser, View->Zoom->Zoom out, edhe aty e boni sa her t’doni zoom out, tani me kthy qysh ka qene shkoni View->Zoom->Reset.

//Falenderojme lexuesin Dardan Hasku per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME