Qysh Me i Pa Monedhat ne 3D (Pa Paisje te Vecanta)?

Ne rrast se deshironi te shikoni monedhat ne 3 dimenzione, ju duhet te keni paisje te shtrejta(steroskop). Mirepo, ketu e keni nje metode si ta beni ne nje menyre absolutisht te lire.

Vendosini 2 monedha identike afer njera tjetres, ne nje distance prej 5 cm.

Orientoni monedhat ne drejtime te njejta. Te dyja duhen te jene identike.

Vendoseni koken 15 deri 30 cm mbi monedhat.

Fokusohuni ne monedhen e mesme. Ne fakt keni vetem 2 monedha, monedha ne mes eshte prodhim i te dy monedhave. Ne rrast se ju shfaqen 4 monedha, sigurisht i keni vendosur monedhat ne distance me te madhe.

Levizini monedhat larte-poshte, sido qe do ju duhet juve te pozicionohen. Do duhej te shihni cdo fjale ne menyre te paster dhe qarte.

Shikoni detajet tjera. Tashme po shihni nje pamje te zgjeruar stereoskopike te monedhes suaj.