Qysh Me i Organizu File-t ne iPhone 4 ne Foldera?

Ne app store jane mbi 400,000 aplikacione te ndryshme, andaj mund te ju ndodh qe iPhone te ju mbushet shume shpejt me aplikacione. Per kete ju kryen pune mundesia qe ka mundesuar apple per iPhone 4.

Krijimi i folderave eshte i lehte. Thjesht klikoni aplikacionin, mbajeni deri sa te “dridhet” dhe vendoseni tek aplikacioni tjeter.

Emrimi i folderave eshte automatik. iPhone automatikisht i jep nje emer folderit, ne varesi te asaj se cfare aplikacione ka ne ate folder. Sigurisht, ju mund te ja nderroni emrin si te doni.

Mund te keni 180 foldera ne iphonen tuaj, secili mban nga 12 file, qe dmth ju mund te i mbani 2160 file te organizuara, qe do ishte menyre shum e mire per te i shfrytezuar te gjitha gigabajtet qe na mundeson iPhone.