Qysh Me I Nxjerr Fajllat Nga Nje USB I Prishur?

Ndodh qe te keni dokumente te rendesishme te vendosura ne USB, dhe kur doni ta hapni USB-ne ne kompjuter ju shfaqet nje mesazh qe thote: E: is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. Ne vazhdim do te ju tregojme se si ta rregulloni kete problem dhe ti hapni fajllat qe gjenden ne te.

usb

Nese provoni ta hapni USB-ne do te shfaqet ky mesazh

VJH8Cl

Shtypni Start -> Run dhe ne te shkruani cmd. Do te hapet konsola Command Prompt. Ne konsole shkruani Chkdsk e: /r

RYXQSl

Komanda chkdsk kontrollon strukturen e diskut per gabime. Pjesa e: tregon shkronjen e diskut, dhe /r urdheron qe gabimet e gjetura te rregullohen.

iDLX6l

Ne konsolen e hapur do te shihni fajllat qe po rregullohen.

Pasi te kete perfunduar i tere procesi, shkoni te My Computer dhe hapeni diksun e USB

pEsKHl

 • Veda_67

  Muu po ma qett

  F: is not accessible
  The Requeset could not be performed because of an I/O device error.

  – A mundet mem ndihmu dikushh, Faleminderit 😀

 • Veda_67

  Muu po ma qett

  F: is not accessible
  The Requeset could not be performed because of an I/O device error.

  – A mundet mem ndihmu dikushh, Faleminderit 😀

 • Buqki

  jo

 • Buqki

  jo

 • KORAB

  Qysh mi kthy foot ten USB nese te fshi hen

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?