Qysh Me i Ndihmu Familjes me i Harru Gabimet Tuaja?

Qysh me i ndihmu familjes me i harru gabimet tuaja

Ne të gjith bëjmë gabime , Përballohu me familjen për këtë , Sqaroji atyre se edhe ata bëjnë gabime

gjithashtu , Tregoji disa nga gabimet e vogla që i kanë bërë ata.

Kur dikush i permend gabimet tua , ndryshoje temën. Nuk ka rëndësi se në qfarë temë do ta ndryshoni

, deri sa ajo nuk është gabim.

Mësohu të qeshësh me vetveten! Humori është çelësi i jetës së lumtur , dhe nëse nuk mund të qeshësh

me veten ndonjëherë , Ti kur nuk do të jesh vërtet i lumtur.

Mundohuni që gabimin ta mbani sa më larg vetes ose dikujt , edhe nëse faji është i juaj.
Sa më shpejt që ndaleni së foluri dhe menduari për problemin , shansat janë më të mira për të gjetur

zgjidhje për problemin tuaj.

Mundohuni të qëndroni të fort përball familjes suaj.
Mundohuni të mos qani , ose të shprehni ndonjë shenjë nervoze ose pikëllimi Nese nuk keni besim te

konfrontoheni me familjen pernjëherë, shikoni ata individualisht, thuani atyre të njëjtat gjera

sepse ata do te flasin per atë gjë.

Shpjegojini atyre se ju keni mësuar një mësim nga gabimi që keni bërë , dhe që ky është gabim që nuk

do të përsëritet herën tjeter. Kjo përfshin edhe kërkim falje nga prindërit tuaj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME