Qysh Me i Nderru Permasat nga Inça ne Centimetra ne Word 2010?

Ne Microsoft Word 2012 gjatesia, gjeresia dhe edhe madhesia e fletes eshte e paraqitur ne inça. Nese deshironi qe keto madhesi te paraqiten nga inça ne centimetra, atehere percillni hapat ne kete artikull.

1.Klikoni tek File dhe pastaj Options.

2. Klikoni tek opsioni Advanced.

3. Shkoni me poshte tek Display dhe si ne foton e paraqitur, ndryshoni Inçat ne Centimetra.

Nese keni percjellur hapat mire, menjhere do te vereni ndryshimin.