Qysh Me I Ndalu Mesazhet 'Restart Now' Pas Instalimit te Update-ave?

Pas instalimit automatik te update-ave ne sistemin operativ Windows zakonisht shfaqet nje dialog i cili ju pyet se a deshironi ta ristartoni kompjuterin menjehere apo me vone. Nese zgjedhni qe ta ristartoni me vone, atehere ky mesazh do te shfaqet shume shpesh dhe mund te jete i merzitshem.

Per ta larguar kete mesazh, se pari duhet ta hapni Notepadin (Start > Run > shkruani “Notepad” > klikoni OK)

Ne dritaren e Notepadit shkruani: net stop wuauserv

the image
Klikoni File -> Save As… dhe ruajeni ne formatin .bat
the image
Me pas kur te shfaqet mesazhi per ristartim, vetem hapeni fajllin e krijuar dhe mesazhi nuk do te shfaqet me.
the image

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?