Qysh Me i Ndalu Lajmerimet me E-mail nga Google+?

Google+ është rrjeti i rri social i cili po rritet në mënyrë masive dita-ditës. Në rrast se edhe ju keni një llogari në google+ dhe dëshironi që të mos merrni njoftime me e-mail, ndiqni hapat më poshtë.

Hapeni google+.

Klikoni në emrin tuaj në të djathtë lartë. Pasi të ju shfaqet lista klikoni Account Settings.

Në të majtë zgjidhni “Google+”.

Deselektoni fushat nga të cilat nuk doni të ju vijnë e-mailat.