Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë blerjes së xhinseve?

1.Sekreti qëndron në ngjyrën dhe gjatësinë e belit, apo edhe me veshjet me të cilat i kombinoni ato.

Femrat zakonisht i kombinojnë me një tunikë apo këmishë të gjatë.

fashionable clothes. pile of jeans on a wooden background

2.Modelin e xhinseve “Skinny” mund ta veshin vetëm femrat e dobëta.

Edhe pse është i paraparë për femra të dobëta, nuk nënkupton që ky model ti përshtatet vetëm modeleve. Këto xhinse mund ti veshin të gjitha femrat, mjafton të ngjiten për trupi.

xhinse 2

3.Femrat e shkurtëra nuk duhet çmendurisht të kërkojnë model të shkurtë të xhinseve, pasi që gjatësia mund të rregullohet lehtësisht tek rrobaqepësi.

xhinse 3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME