Qysh Me i Ndale Dritat duke Shikuar Video ne Ndonje Web Faqe?

Turn Off the Lights eshte nje program qe sherben per t’i mbyllur dritat duke shikuar video ne ndonje website.


Programin mund ta shkarkoni nga:

https://chrome.google.com/webstore/detail/bfbmjmiodbnnpllbbbfblcplfjjepjdn

Kur ta shkarkoni programin afer addres bar do ta shihni nje logo (ikon) te poçit. Shtypeni ate logo dhe dritat do te mbyllen.

Kujdes: Funsionon vetem me Shfletuesin Google Chrome.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?