Qysh me i mbrojtë fëmijët nga dielli?

1.Kurajoni fëmijët që të fillojnë të luajnë nën hije, përshembull nën pemë sidomos nga ora 11 në mëngjes, e deri në orën 3 pasditë.

femije 1

2.Mbani fëmijët e moshës nën 6 muaj nga larg nga kontakti i drejtpërdrejtë me diell.

femije 2

3.Mbuloni pjesët e zhveshura të lëkurës së fëmijës me faktor mbrojtës maksimal 50 SPF.

mother and daughter applying sunscreen

4.Kushtoni vëmendje të posaqme mbrojtjes së lëkurën në zonën e krahëve, shpinës duke aplikuar kohë pas kohë produkt për mbrojtje ndaj diellit, gjatë kohës që janë duke luajtur sepse këto zona djegen më së shumti.

femije 4

5.Nëse fëmija është në ujë, posa të dal dhe të thahet riaplikoni kremën për mbrojtje ndaj diellit.

Portrait of a pretty young girl enjoying a swim on a hot day looking at you

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME