Qysh Me i Mahnite Miqte me Tarot Virtual?

Harrojeni Web 2.0. Harrojeni Google. Harrojeni Watson. Peter Answers (Peteri Pergjigjet), Taroti virtual eshte webfaqe mistike me fuqine psiqike per t’i lexuar mendjet dhe per te ju pergjigjur pyetjeve. Mesoni se si te mahnitni shoqerine tuaj me nje truk te thjeshte.

Tregojuni shoqerise suaj webfaqen www.peteranswers.com

Tregojuni qe kjo faqe mund te lexoj mendjet, dhe tu pergjigjet pyetjeve te shokeve tuaj perderisa edhe ata vete e dijne pergjigjen.

Kerkoni ta bejne ndonje pyetje, dhe verifikoni se e kane vete pergjigjen. Per shembull, pyetja mund te jete “Sa gishta i kam perpjete”, dhe pergjigja mund t’jete “kater” (apo sado qe jane).

Bindni qe duhet ta dijne edhe ata pergjigjen dhe ta mbajne ne koke, pasi qe Peter Answers – Virtual Tarot lexon mendjet me fuqine e tij psiqike. Sa me shume mendje qe e dijne pergjigjen, dhe koncentrohen ne te, aq me mire punon.

Ideja eshte kjo.

Kur te hyni ne webfaqe do te i shihni dy fusha per t’i plotesuar. E para eshte fusha e “Peticionit”, ku ju duhet te shkruani, Peter, please answer the following question:. Ne fakt, ju duhet ende pa shtypur ndonje shkronje, te shtypni Piken (.) dhe pastaj cfaredo qe shkruani, aty do te plotesohet pyetja vetevetiu Peter, please answer the following question:. Ne kete menyre ju e shkruani pergjigjen ndersa ne ekran shfaqet pyetja qe u cek me larte. Realisht miku juaj nuk do te shikoj se cfare po shtypni ne tastiere, por do t’i kete syte ne monitor.

Ne fushen e dyte e shkruani pyetjen. Per shembull, Sa gishta kam ngritur larte? Ketu nuk keni nevoj te shtypni piken pasi qe pyetja duhet te shfaqet origjinal.

Pergjigja do te shfaqet ne menyre te magjishme ne momentin kur e perfundoni pyetjen me pikepyetje ?, apo vetem te shtypni butonin OK.

Para se ta demonstroni kete para dikujt tjeter, provojeni vet njehere ne menyre qe te mos ngeceni gjate demonstrimit.