Qysh Me i Lidhe Floket me nje Bisht te Dyfishte?

Bishti i dyfishte eshte ne mode, ketu mund ta shihni se si ti lidhni floket tuaja me nje bisht te dyfishte.

Krehini floket tuaja qe te mund ti lidhni me mire dhe floket do te jene me te lemueshme.

Lidhni floket me nje bisht, lidhini sa me poshte qe te kete vend edhe per bishtin e dyte.

Pas bishtit te pare lidheni edhe bishtin e dyte, e kete bisht e vendoseni me larte.

Pastaj ju mund te shtoni zbukurime cfare te deshironi.