Qysh Me i Lidhe dy Kompjutera me Wireless?

Ky artikull do te ju tregoje se si te lidhni dy kompjutera me nje wireless pa pasur fare problem. Kjo vlen per windows 7.

Se pari shkojme tek My Network Places ne Control Panel dhe shkojme tek “View network status and tasks
[Image: 3176u0m.jpg]

Pastaj klikojme tek “Set up a new connection or network.
[Image: 2zp8uuf.jpg]

E klikojme “Set up a wireless ad hoc” dhe pastaj klikojme tek butoni Next.
[Image: wri8h1.jpg]

Butoni Next klikohet prap.

[Image: 10537zc.jpg]

Pastaj klikojme close. Pasi te klikojme close shkojme tek Manage wireless networks.
[Image: 9vdsth.jpg]
Tani zgjedhim tek opcioni i pare dhe klikojme connect.
[Image: 33vbx49.jpg]
Dhe e gjitha perfundoj.

 • Gunners

  a eshte e sigurt qe funksionon ?

  • riza

   windos 7 me windos 7 had hoci sigurt punon

 • Gunners

  a eshte e sigurt qe funksionon ?

  • riza

   windos 7 me windos 7 had hoci sigurt punon

 • Anonymous

  nese une e kom rrjetin te konfig. me pppo connetciton ,psh me ipko a mundem ne kete menyre me bo share rrjejtin >

 • Dugione

  nese une e kom rrjetin te konfig. me pppo connetciton ,psh me ipko a mundem ne kete menyre me bo share rrjejtin >

 • Artan_t1

  eiii ADM apo na kallxon qysh me ja ndryshu gjune pc ??
  pa e formatizu psh Norge in Anglisht-t

  • The Message

   qfar windowsi ki ?

 • Artan_t1

  eiii ADM apo na kallxon qysh me ja ndryshu gjune pc ??
  pa e formatizu psh Norge in Anglisht-t

  • The Message

   qfar windowsi ki ?

 • faleminderit shume, per gjitha postimet. Po me pelqen shume ky portal Jeni shume te mire.

 • faleminderit shume, per gjitha postimet. Po me pelqen shume ky portal Jeni shume te mire.

 • Xoni_SHUM

  QYsh me formatizu compjuterin
  ju lutem pergjigje e shpejt

 • Xoni_SHUM

  QYsh me formatizu compjuterin
  ju lutem pergjigje e shpejt

 • shkelqim

  une du me dite nese eshte e mundur si mund te marr internet me wireles dhe te lidhi me pc nepermjet kabellit LAN ,pra du nje paisje qe internetine merr wireles dhe Pc e lidhi me kabell lan

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?