Qysh Me i Lexu Rezultatet e Provimit Pranues Ne UP?

Shumë aplikantë në UP kanë problem me leximin e dokumenteve të rezultateve online që i kanë vendosur fakultetet përkatëse. Këtu do keni një mësim të thjeshtë se si të i hapni këto dokumente.

univestiteti i prishtines

Gjeni fakultetin tuaj
Gjejeni fakultetin tuaj duke klikuar këtu

Kopjoni linkun dhe shikoni prapashtesën
Merrni linkun e rezultatit të departamentit dhe shikoni prapashtesën.

(klikoni mbi foto me pa tplot)
Nëse prapashtesa është si në foto pra .xlsx( e keni me të gjelbër), klikoni këtu dhe hapni webfaqen https://sheet.zoho.com/excelviewer.

Tek Hapsira ku shkruan URL Bëni paste artikullin.

Kurse, nëse file është .PDF(e kanë disa fakultete) atëherë hapni webfaqen http://view.samurajdata.se/ dhe tek hapsira WEB view – Fetch the document from the web, shtoni linkun.

Pas këtyre procedurave, dokumentet do ju hapen.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME