Qysh me i largu xixëllimat nga duart?

Xixëllimat shpeshherë është shumë e vështirë të largohen nga duart.

1.Mënyra e parë është shumë e thjeshtë dhe e shpëjtë.

Merrni një copë të vogël plastelini, dhe vendoseni në vendet që keni xixëllonja duke e shtypur.

Në këtë mënyrë, xixëllonjat do të mbeten në copën e plastelinës.

2.Mënyra e dytë është përmes vajit të kokosit.

Fërkoni duart me vaj kokosi, dhe pastroni ato me letër të lagur.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME