Qysh Me i Largu Shigjetat nga Shortcut Ikonat ne Desktop?

Shigjetat e shortcut ikonave qe gjenden ne desktop, ne sistemin operativ Windows Vista jane shume te medha. Ekziston menyra per ti larguar keto shigjeta, dhe te mbetet vetem ikona.

Pamja me shigjete:

Pamja pas largimit te shortcutit:

Shkarkoni programin Frameworkx.com , instalimi eshte shume i thjeshte.

vistashortcuts.png

Per sistemin e Windowsit 32-bit shkarkoni programin nga ketu: http://www.howtogeek.com/geekers/up/FxVisor32.msi

Per sistemin e Windowsit 64-bit shkarkoni programin nga ketu: http://www.thewindowsclub.com/ultimate-windows-tweaker-v2-a-tweak-ui-for-windows-7-vista