Qysh me i largu njollat e makeup-it nga rrobat?

Shpeshherë ndodhë që rastësisht të ndotim rrobat, sidomos ato me ngjyra të hapura me sherk.
1.Mënyra më e lehtë për largimin e njollave të sherkut, dhe makeup-it në përgjithësi është duke fërkuar njollën lehtësisht me letër të lagur.
Aplikohet një sasi e deterxhentit të enëve, lejohet të veprojë për disa minuta dhe pastaj futet në lavatriqe.