Qysh Me i Largu Aknet ne Fytyre Nepermjet Avullimit?

Avullimi i fytyres i jep lekures suaj shendet dhe ndihmon ne hapjen e poreve. Gjithashtu, avullimi ju ndihmon ne heqjen e pucrrave ne fytyre.

Mbusheni nje legen apo tas me uje te nxeht. Sigurohuni qe uji te mos jete i nxeht shume sa te ju djeg fytyren, por nuk duhet as te jete uje i vaket.

Mbajeni fytyren mbi uje per 1-3 minuta. Kjo do ja mundesoj avullit te ju hap poret.

Merni ndonje peshqir, dhe bejeni qull me limon. Vendoseni mbi fytyre dhe mbajeni per 1 minute.

Shperlajeni fytyren me uje te nxehte. Kjo behet per te larguar ndonje mbetje te limonit.

Vendosni copa te akullit lehte ne fytyre per 15-30 sekonda. Kjo do te ndikoje ne forcimin e lekures suaj.