Qysh me i kuptu gazet dhe vetitë në fizikë?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat për ligjet e Fizikes, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet. Qysh me i kuptu gazet dhe vetitë në Fizikë?

Gazet e kanë vetinë e ngjeshjes dhe bymimit. Disa trupa janë në gjendje agregate të gaztë.

gazet-dhe-vetiti-e-tyre Qysh me i kuptu gazet dhe vetitë në fizikė

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com përzgjidhni lëndën FIZIKË ose klikoni direkt në linkun http://fizike.almooc.com/  ose ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:

Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS – Zgjedhni një klasë(kurs) – Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE –

Klikoni në rubrikën “new student” – Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin – Klikoni në “Sign up”

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME