Qysh me i kuptu aksiomat e incidencës në matematikë?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund t’i kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me i kuptu aksiomat e incidencës?

aksiomat-e-incidences

Nëse A dhe B shënojnë dy pika të ndryshme, simbolikisht do te shkruajme A ≠ B. Ngjashëm do të kemi edhe për drejtëzat edhe rrafshet.

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com.

Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com, përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun www.edumatematike.com ose http://matematike.almooc.com/ ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:

Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS – Zgjedhni një klasë(kurs) – Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE –

Klikoni në rubrikën “new student” – Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin – Klikoni në “Sign up”

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME