Qysh Me i Kthy te Dhenat ne Kompjuter pas Formatizimit?

E keni formatizuar kompjuterin pas nje problemi dhe nuk keni mundur ti ruani gjerat me rendesi? Mire ne kemi nje zgjidhje per ju, edhe nese ju e keni formatizuar kompjuterin tuaj ju mund te ktheni cdo dokument, foto dhe video pa asnje problem.Hapi 1

Ju duhet te shkarkoni programin Kliko ketu per te shkarkuar programin . Pasi ta shkarkoni kete program filloni me instalimin e tij.

Ky program mund ti riktheje fajllat e fshire edhe pas formatizimit.

Pasi qe programi te instalohet do te na shfaqet pamja si ne foto.

Recover My Files
Nese deshironi qe te riktheni nje file qe e keni fshire tani ju mund te shkoni tek recover files, por nese deshironi te ktheni dokumente foto dhe gjerat e tjera qe e keni formatizuar kompjuterin klikojme Recover a drive.

Recover My Files
Pasi te klikojme Recover drive, do te shfaqen disqet e kompjuterit tuaj. Ju do te zgjedhni se nga cili disk deshironi ti ktheni filet qe i keni pasur para formatit.

Data Recovery
Pasi te zgjidhni diskun, dhe te klikoni next ju mund te zgjedhni se per cfare lloj fajllash jeni te interesuar per ti kthyer. P.sh. foto, ndonje dokument, apo video.
Pastaj klikoni ne Start Recovery, pasi qe skenimi per ti rikthyer filet te perfundoj ju mund te zgjidhni fajllat qe deshironi ti riktheni dhe te klikoni tek Save files dhe ti ruani ato ku deshironi.

Recover Files

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME