Qysh Me i Kriju Vetetimat Me Photoshop?

Krijoni nje dokument te ri me permasat 300*100 dhe ngjyren e prapavijes e beni si ngjyre te zeze.

Perdorni brushen me madhesi 1 px dhe vizatoni vijat si te doni ju.

 

 

 

Shkoni Filter > Stylize > Wind. Zgjedheni njehere from the left, pastaj heren tjeter shkoni njejte dhe bejeni from the right.

Shkoni Image>Image Rotate dhe bejani rotate ne te djathte. Pasi ta beni rotate kryjeni edhe njehere hapin e 2 pra me wind, dhe rikthejeni foton si ne fillim

 

 

 

Shkoni Filter > Distort > Ripple, vleren e leni 100% dhe klikoni OK.

Pas kesaj shkoni Image>Adjustments>Hue/Saturation. Ne maje poshte zgjedheni Colorize, dhe pastaj levizeni Hue, si dhe saturation, deri sa ta fitoni ngjyren qe doni.