Qysh Me i Konvertu ne 3D Videot ne YouTube?

YouTube ofron mundesine e konvertimit te videove te zakonshme ne video 3D.

Kycuni ne YouTube me llogarine tuaj, dhe shkoni te linku me videon qe deshironi ta konvertoni ne 3D.

Klikoni Edit info
Shkoni te 3D Video
Zgjedhni formatin me te mire per videon tuaj
Klikoni Enable 3D conversion for this video. This process can sometimes take a while.
Klikoni Save Changes