Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?

Per krijimin e nje backup te passwordave tuaj qe i perdorni ne faqet e ndryshme gjate shfletimit ne internet, ju nevojiten
dy programe te thjeshta, perdorimi i te cileve do te tregohet me poshte.

Per eksportimin e passwordave nga shfletuesit tuaj perdoret programi WebBrowserPassView te cilin mund ta shkarkoni ketu: http://www.nirsoft.net/utils/web_browser_password.html

Ky program do te detekton te gjithe shfletuesit qe jane te instaluar ne kompjuterin tuaj.
Nese keni te vendosur nje master password ne Firefox, atehere ate duhet ta shkruani pasi ta hapni programin:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Pasi ti selektoni te gjithe faqet prej te cileve doni ti eksportoni passwordat, klikoni ikonen e disketes per te ruajtur fajllin me passworda:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
E shkruani emrin si doni ta ruani fajllin, dhe tek tipi i fajllit zgjehdni opcionin “Comma Delimited Text File”

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Pasi ta keni eksportuar fajllin me passworda, shkarkoni programin KeePass nga ketu: http://keepass.info/download.html

Instaloni programin dhe krijoni nje databaze te re:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Ne menyne File zgjedhni opcionin Import:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Per formatin e fajllit zgjedhni opcionin “Generic CSV Importer” dhe lokalizoni fajllin e ruajtur me pare:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Rregulloni renditjen e kolonave ne kete menyre:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Klikoni butonin refresh, dhe do te shfaqen web-faqet me passwordat perkates. Nese gjithqka eshte ne rregull klikoni Import:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?
Te dhenat e importuara do te shfaqen ne folderin root te databazes:

Qysh Me i Importu Passwordat e Ruajtur nga Shfletuesit ne KeePass?