Qysh Me i Importu Kontaktet nga SIM Kartela ne nje Telefon te ri Android?

Ky artikull do te spjegon se si ti importoni kontaktet nga SIM kartela ne nje telefon Android, dhe keto kontakte ti ruani ne llogarine tuaj te Google keshtu qe te mos ju humbin ne rast se merrni nje telefon te ri.Para se te filloni, duhet ta keni llogarine tuaj te Gmail te lidhur me telefon. Kete e beni duke shkuar te Settings > Accounts > Add Account

Importimi i kontakteve nga SIM kartela

1. Ne telefonin tuaj Androit shkoni te aplikacioni Contacts.

2. Shkoni te tabi Contacts dhe zgjedhni butonin Menu.

3. Zgjedhni opcionin Import/Export dhe me pas zgjedhni Import from SIM Card.

Shkruani te dhenat e llogarise tuaj ne GMail

Keshtu te gjitha kontaktet e SIM karteles tuaj do te vendosen ne GMail dhe ne telefonin tuaj Android. Ne rast se bleni nje telefon te ri, kontaktet do ti keni te ruajtura ne Gmail dhe mund ti importoni perseri.