Qysh me i humbë 15 kg për 15 ditë?

Mëngjesi është i njejtë për 15 ditë:

 • 1 portokall ose dardhë
 • 1 dvopek
 • 1 kafe ose caj pa sheqer

Dreka, dita e parë:

 • 1 portokall
 • 1 ve e zier
 • 1 gotë jogurt

Darka, dita e parë:

 • 2 domate
 • 2 ve të ziera
 • sallatë e gjelbër ose trangull
 • 2 dvopeka

Dreka, dita e dytë:

 • 1 portokall
 • 1 ve e zier
 • 1 gotë jogurt

Darka, dita e dytë:

 • 125 gram mish viqi
 • 1 domate
 • 1 portokall
 • 1 gotë caj ose kafe

Dreka, dita e tretë:

 • 1 portokall
 • 1 ve e zier
 • 1 gotë jogurt
 • 1 trangul
 • 1 pije pa sheqer

Darka, dita e tretë:

 • 150 gram mish viqi
 • 1 portokall
 • 1 dvopek
 • 1 gotë caj ose kafe

Dreka, dita e katërt:

 • 125 gram djath lpe
 • 1 domate
 • 1 dvopek

Darka, dita e katërt:

 • 2 domate
 • 1 mollë
 • 125 gram mish viqi
 • 1 dvopek

Dreka, dita e pestë:

 • 200 gram mish viqi ose peshk
 • 1 domate
 • 1 dvopek

Darka, dita e pestë:

 • 500 gram perime
 • 1 ve e zier
 • 1 domate.

Mishi dhe perimet njelmohen me vegetë.

Sistemi është i aplikuar që për 5 ditë të humben 2.5-5 kg.

Kjo dietë përsëritet 3 herë, dmth pët 15 ditë humbni deri në 15 kg.