Qysh me i hap dyert e makinës nga largësitë e mëdha përmes telefonit?

Nese ju ndodh te harroni çelsat e automobilit mbrenda ne automobil dhe celesat rezerve i keni ne shtepi, atehere per ta hapur automobilin tuaj do te ju kushtoje kohe, apo nese therrisni sherbimin per hapjen e automobilit tuaj atehere kjo do te ju kushtoj serish kohe por edhe para.

qysh me i hape dyert e makines permes telefonit

Ekziston nje metode shume e mire qe ju mundeson ti hapni dyert e vetures nga largesia nepermjet telefonit celular. Kjo metode nuk do te funksionoj me celesat e zakonshem RKE (remote keyless entry) sepse sinjali qe transmetojne ato nuk eshte i njejte me sinjalin qe transmetojne telefonat celular.

Per ti hapur dyert e automobilit tuaj nga largesia permes telefonin veproni si vijon:

 1. Thirrni ne telefon personin qe mund ti qaset çelsave rezerve
 2. Vendosni telefonin tuaj ne opcionin ‘Loud Speaker
 3. Kerkoni nga personi qe e keni thirr qe ta mbaj çelsin afer telefonit dhe te shtyp butonin per hapjen e dyerve
 4. Ndersa ju mbajeni telefonin sa me afer dorezes per hapjen e deres
 5. Dyert e automobilit tuaj do te hapen.

Mund te ndodh qe duhet te provoni ta levizni telefonin ne disa pozita afer dorezes se deres vareisht nga lloji i automobilit, pasi qe marresi i sinjalit nuk eshte i vendosur ne te gjitha automobilet ne vend te njejte, si dhe sinjali per hapjen e dyerve dobesohet gjate transmetimit nepermjet telefonit.

 • D D

  Rren kofte gjithe diten.

 • D D

  Rren kofte gjithe diten.

 • porniqi

  Rren koft gjith diten

 • $32103488

  Rren koft gjith diten

 • Noli

  e Vertet eshte kjo..

 • Noli

  e Vertet eshte kjo..

 • Ardijan

  ne qfar kerri ban

 • aiqe

  po mi hap qe pi hapshe po qysh leshi mi dhez se a po tyhu veq mi hap e me ra me flejt qaty nmakin a ahahah.

 • Hysni

  e prowoa rren ish

Qysh Me Ndeze Makinen?

Qysh Me Nderru Filterin e Ajrit ne Makine?