Qysh Me i Hap disa Winamp Sesione?

– Shkojme ne “Options“, pastaj e prekim “Preferences

– Hapet nje dritare me disa opsione ne klikojme ne “General Preferences

– Aty ku shkruan “Allow multiple instances” e klikojme.

Dhe ne kete menyre ju tash mund t’i hapni dhe mbani hapur disa sesione te Winamp ne te njejten kohe.

Verejtje: Winampi duhet te jete i ri

//Falenderojme lexuesin Vilson per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME