Qysh Me I Gjet Videot me te Shikuara ne Facebook?

Ne rrjetet sociale si Twitter apo Facebook shpesh-here qarkullojne video te shumellojshme dhe shume interesante. Por ndodh qe keto video te ju bie ti shikoni shume kohe me vone pasi ato te jene ne trend.

Zocial.tv eshte nje faqe qe sjell videot me te shperndara ne Facebook dhe Twitter, dhe ato te organizuara ne jave dhe muaj. Nese jeni te merzitur dhe deshironi te argetoheni, atehere Zocail.tv eshte faqe e duhur per ta vizituar, ku mund te shikoni Top 25 videot me te popullarizuara te dites, javes, apo muajit.