Qysh Me I Gjet Te Gjitha Logot Qe I Ka Pasur Ndonjehere Google?

Makina kerkuese Google, per cdo feste apo event e ka ndryshuar logon e saj duke e zevendesuar ate me disa nga logot me interesante dhe kreative.

Ne faqen  https://www.google.com/logos/  mund ti gjeni te gjitha logot qe kane qene te vendosura ndonjehere ne faqen kryesore te Google.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?