Qysh Me i Gjet Driver-at në Mënyrë Manuale?

Qysh me i gjet driver-at e kompjuterit në mënyrë manuale?

1. Klikojmë me tastin e djathte të mausit (minit) mbi ikonen e My Computer dhe klikojme Propteries.

2. Pastaj klikojmë tek Hardware tab dhe klikojmë butonin Device Manager.

3. Pastaj ju hapet Device Manager dhe klikoni me tastin e dytë mbi driverin të cilin dëshironi ta gjeni dhe klikoni Propteries

4. Klikojmë Details tab dhe kopjojmë kodin (PCIVEN_14E4&DEV_167…..)

5. Shkojmë hapim ueb-faqen http://www.devid.info

6. Dhe tek “Enter Device Id” bëjmë paste kodin dhe klikojmë mbi butonin Search

7. Shkarkojmë driverin për sistemin operativ që përdorim

8. Pastaj shkojmë My Computer > Hardware > Device Manager > klikojmë me tastin e dytë mbi driverin dhe klikojmë Update Driver…

9. Selektojmë opcionin Yes, this time only dhe klikojmë butonin Next

10. Pastaj selektojmë opcionin Install from a list or specific (Advanced) dhe klikojmë Next

11. Driverin qe kemi shkarkuar është i futur n`WinRAR dhe ne bëjmë Extract Files..
12. Klikojmë butonin Browse dhe gjejmë lokacionin e folderit të driverit të ekstraktuar dhe klikojmë butonin Next


13. Presim disa sekonda deri sa të lokalizohen driverat dhe së fundi klikoni mbi butonin Finish dhe driveri është instaluar.
//Falenderojme lexuesin tone Armand per kontributin me kete teme.