Qysh Me i Fshi te Gjitha Postimet ne Facebook?

Ndoshta juve ju ka kujtuar ndonje nate e gjate qe ju keni postuar fotostatuse dhe gjera te ndryshme ne profilin tuaj? Por tani jeni te penduar dhe deshironi ti fshihni, por mendoni se do te ju merr shume kohe dhe do te jeni te lodhur. Ne kemi zgjidhje per ju.

Se pari ju duhet te shkarkoni nje aplikacion: Kliko ketu

Ky eshte muri para se te punojme me aplikacionin.

Facebook Wall before Exfoliate.

 

Pasi te instaloni aplikacionin vendosni se cfare deshironi te fshini dhe ku.
Ju mund te fshini postet ne murin tuaj, postet qe i keni shenuar ne murin e shokeve tuaj po ashtu ju mund te fshini edhe komente dhe pelqimet e juaja.

Step 2: Choose data to delete.

Se pari duhet te kyqeni ne facebook. Ky program nuk do te kete ndonje lidhje me te dhenat tuaja, ju duhet te lejoni qe ky aplikacion te mere pjese ne facebookun tuaj.

Aplikacionin mund te filloni duke klikuar ne butonin larte si ne foto, aty do te shfaqet se sa postime jane fshire.

Step 5: Begin processing.

Nese ju keni shume postime, ky mund te jete nje proces i ngadalshem. Ju mund ta lini ate qe te punoje gjate kohes kur ju nuk jeni aty.

Dhe ne fund ja se si do te duket muri yne.

Facebook Wall after Exfoliate.