Qysh Me i Fshi te Gjitha Kontaktet ne MSN Messenger Pernjehere?

Fshirja e kontakteve ne menyre te shpejte nuk eshte e mundur te behet permes MSN mesengjerit-vetem nje nga nje.
Mirepo ekziston nje menyre, e cila mund te kryhet vetem permes uebfaqes se Live Hotmail.

– Shkoni ne Inbox

– Ne anen majt i keni disa butona (Inbox, Junk etj.)
ku me poshte gjendet nje buton qe shkruan CONTACTS.

– Klikoni ne Contacts dhe zgjedhini kontaktet qe doni ti fshini.

– Pasi ta keni bere kete, shtypni DELETE.

Keshtu ju i keni fshire kontaktet njekohesisht edhe ne messenger.

 

//Falenderojme lexuesin Zgjim Brina per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME