Qysh me i fshi kontaktet në Android?

1.Navigoni në aplikacionin Contacts apo People.

kontakte 1

2.Gjeni kontaktin të cilin dëshironi ta fshini nga lista juaj e kontakteve, apo në fillim të faqes keni shiritin Search në të cilin mund të shkruani emrin.

kontakte 2

3.Prekni dhe mbani të shtypur emrin që dëshironi ta fshini.

kontakte 3

4.Klikoni opcionin Delete.

kontakte 4

5.Në fund konfirmoni me OK se dëshironi vërtetë ta fshini kontaktin.

kontakte 5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME