Qysh Me i Fshi Extension ne Google Chrome?

1. Kllikoni si ne fotografi ne Extensions.

Chrome menu with Extensions

2. Pastaj i shihni Extensions qe jon ne meny.

Uninstall link for Google Chrome extensions

3. Kllikoni Uninstall ngat extensionit qe doni me fshi.

Kjo eshte nje menyre e thjeshte per me i fshi extensionet ne google chrome dhe zakonisht duhet me punu pa problem.

  • Guest

    Mos osht ky version i vjeter i google crome sepse te un nuk egziston
    Extensiontek setings

  • Guest

    Mos osht ky version i vjeter i google crome sepse te un nuk egziston
    Extensiontek setings

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?