Qysh Me i Fshi Aplikacionet ne Cydia?

Cydia eshte aplikacion qe ju lejon te shkarkoni paketa te cilat app-store nuk ju lejon i shkarkoni. Megjithate ndodh qe kur te doni te largoni nje aplikacion, nuk ju shfaqet butoni X. Mos u frikesoni, edhe ai aplikacion mund te fshihet, thjesht ndiqni hapat me poshte.

Hapni Cydia-n. Poshte tek lista e zeze klikoni Manage, kurse larte Packages.

Do e shihni listen me aplikacione qe i keni instaluar. Zgjidhni aplikacionin qe doni te largoni.

Do te shkoni tek tab-i i aplikacionit. Klikoni Manage dhe pastaj Remove.

Thjesht konfirmoni dhe do shihni se aplikacioni eshte fshire.