Qysh Me i Fshi Adresat ne Google Chrome?

Shfletuesit modern kane mundesine te ruhen te gjitha URL te shkruara ne adrese bar. Historia e adres bar ju ndihmon te gjeni adresat e ruajtura shpejt  perderisa shkruani pjese te webfaqes. Ndoshta deshironi te fshini gjithe historine pasi qe keni shume adresa dhe po ate kompjuter e ndani me persona te tjere. Fshirja e historise eshte e rendesishme te mirembani privatesine e kerkimit. Shfletues te ndryshem kane metoda te ndryshme.

Google Chrome

1. Klikoni ikonen e ‘qelesit (vegla)’ lart ne anen e djatht te dritares.

2. Klikoni “Options,” pastaj klikoni “Under the Hood.”

3. Klikoni “Clear browsing history.”

 

  • era

    sun po mundem me hek istorin

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?