Qysh Me i Fshehe Ndjenjat nga Vajza qe e Pelqeni?

Deshironi qe t’i fshihni ndjenjat nga vajza qe ju e dashuroni por ju duket e rende?

Nese ju jeni afer qe te flisni me te vendosni syza qe te mund te ju fshehin syte tuaj. Kontakti me sy mund te shfaq se qfare ju mendoni.

Mos mendoni shume per ate. Ju nuk mund qe gjithmone te vendosni syza, pra rruga tjeter eshte te mendoni qe ju se shpejti nuk do te jeni ne dashuri.

Para se te bisedoni, mendojeni nje qellim te bisedes. Nese ju jeni afer per te biseduar me te pa ndonje teme, ajo ndoshta do ta kuptoje se ju e pelqeni ate dhe nuk do te flase gjithmone.

Nese jeni i vetem me te, mendoni per fjalet tuaj me kujdes, sepse fjalet dhe toni juaj mund te ndikojne qe ajo ta kuptoje.

Flisni me nje ze te qete mos u nervozoni.

Nese asaj nuk i intereson ti, provoni qe para saj te interesoheni per vajza tjera.

Nese e ka ditelindjen ju mund t’i besh nje dhurate te thjeshte e jo nje dhurate qe do te mund te reflektoje ndjenjat tuaja ne te.